Getuigenissen

"Wat mij het meest geraakt heeft gedurende de dag is met hoeveel ruimte en openheid ik ten volle aanwezig mocht zijn. De oefeningen brachten de nodige diepgang en werden ook mooi opgebouwd en aan elkaar geweven. Ik hou een gevoel  van nederigheid en innerlijke rust over.

Jullie begeleiding was zeer professioneel en mooi op elkaar afgestemd.”


Roos Geurts , deelnemer workshop ‘de kracht van kwetsbaarheid’ 

"Wat ik meeneem van deze dag is de intensiteit, de oprechtheid om zonder maskers en in openheid te mogen zijn. Het was een zalige dag, een dag die me innerlijk heeft verrijkt en me de moed geeft om vanuit kwetsbaarheid confrontaties aan te pakken."


Noëlle Van Der Weide, deelnemer workshop ‘de kracht van kwetsbaarheid’
"Het voelt aan zoals de naam het zegt: als een soort café met gelijkgestemde zielen. Je wordt er warm ontvangen en het programma is heel leerrijk."


Heidi Goossens, deelnemer Soulgoodcafé
"Het soulgoodcafé bood gelegenheid tot diepe ont-moeting met mezelf en de anderen.
De persoonlijke vragen die gesteld werden, de ondersteunende "theorie" die toegelicht werd & vooral de no-nonsense en down-to-earth aanwezigheid van Vera maakten dat in de groep in vertrouwen gedeeld kon worden.

Dit alles in een gezellige huiselijke setting, met lekkere voedzame hapjes.

Een aanrader voor wie klaar is om naar binnen te kijken."


Helga, deelnemer Soulgoodcafé
"Wat me het meest geraakt heeft tijdens dit Soulgoodcafe is de hartelijkheid en openheid van alle deelnemers. Ons laatste gesprekje met ons groepje van dezelfde harttypes. Hoe wonderlijk dat je mensen tegenkomt die bijna hetzelfde in elkaar zitten als jezelf…. Een hele openbaring.

Voor mij was het de eerste keer dat ik een soulgoodcafé heb bijgewoond en ik voelde me nadien zo gelukkig dat ik er zelfs emotioneel van werd. Een heel dikke aanrader!!!!! "


Ria Beckers, deelnemer Soulgoodcafé
"Je straalt vertrouwen, rust en degelijkheid uit.
Vera, je bent geknipt voor zo'n ontmoetingen. Dat je vele mensen mag begeleiden op hun weg, je bent een geschenk voor hen."


Marleen, deelnemer Soulgoodcafé
Vera gaat naar de kern van wat mensen tegenhoudt om voluit zichzelf te zijn, en dat doet ze door de mensen te bevragen in wat zij zélf voelen en verlangen. Geen prietpraat, geen blablabla, geen 'ik begrijp wat je wil zeggen', maar een stem en een blik die je uitdaagt om eerlijk je verantwoordelijkheid onder ogen te zien.


Dimitri Dumortier, ex-collega van Vera in De Wissel
Vera staat stil bij het kwetsbare en pijnlijke dat leeft binnen in en tussen mensen en maakt dit bespreekbaar. Zij gaat samen met mensen op zoek naar wat hen verbindt en naar wat er écht toe doet voor hen. Zij ondersteunt mensen in hun proces van emotionele groei en waarachtige dialoog. Procesgerichte vasthoudendheid gaat gepaard met resultaatgerichtheid, richting beter samenleven en samenwerken.


Lieven Peeters, ex-collega van Vera in De Wissel
Ik ken Vera al verschillende jaren als collega en teambegeleider. Ze kan heel goed luisteren, ruimte geven aan zoeken naar wat verteld moet worden en tot de kern komen. Vera is authentiek, no-nonsense en ook sensitief. Kwaliteit realiseren en verbinden is belangrijk voor haar. Ik werkte graag met Vera samen!


Veerle Maes, ex-collega van Vera in de Wissel